yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bununla beraberinde, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen sair bir faktör de kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğunlukla çelik yahut alüminyum üzere dayanıklı malzemelerden

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Bir binada veya bina acımasıznda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Ulama-3/C’bile tamlanan sürelere oranlı olması mecburidir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup hareketsiz Yangın Merdiveni Kapısı kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdivenleri, mütenasip bir tasarım ile düz yazı edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda rahatlıkla kullanabilmesini sağlamalıdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni, ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde binadan boşaltma tedarik etmek dâhilin kullanılan yaşamsal bir asayiş donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page